Landgoed Het Grote Zand

Welkom op het online portaal van Pomper Totaal Installateur speciaal ontworpen voor woning eigenaren van Landgoed "Het Grote Zand".
Op dit portaal kunt u verschillende zaken regelen met ons via de tabbladen.

Wilt u graag een offerte aanvragen? klik u dan hier voor het aanvraagformulier

Heeft u een andere vraag welke u hier niet kan vinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Informatie CV onderhoud en storingen
Pomper Totaal Installateur en Landgoed "Het Grote Zand" hebben gezamenlijk afspraken gemaakt over het uitvoeren van CV onderhoud en storingen.
Voor CV onderhoud en storingen geniet u van speciale tarieven, u ontvangt hiervoor een factuur van het park. U zult dus geen factuur rechtsreeks van Pomper Totaal Installateur ontvangen.

Voor CV storingen hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Storingen kunnen gemeld worden door de receptie of door u als eigenaar.
  • Facturatie verloopt via het park.
  • Reparatie tot 250 euro worden direct uitgevoerd.
  • Reparaties boven de 250 euro zullen eerst overlegd worden met de receptie/eigenaar.

Voor spoed storingen kunt 24/7 bellen met 0592-412567

Heeft u een storing, maar geen spoed dan kunt u tussen kantoor uren bellen met 0592-412567 om een afspraak in te plannen.

 

U kunt in onderstaande kalender een aanvraag doen voor CV onderhoud.

LET OP! De tijd die u boekt is een tijdsblok, wij doen ons uiterste best om binnen dit tijdvak langs te komen. 

Verstuur

Klik hier voor informatie over de ICY thermostaat

Klik hier voor een meertalige gebruikershandleiding

Het Grote Zand - ICY Thermostaat

Aanvraag formulier ICY thermostaat
Naam(Vereist)
Indien u meerdere bungalows/chalets heeft kunt u hier ook meerdere huisnummers opgeven.In onderstaande opties kunt aangeven hoe u de thermostaat ingesteld wilt hebben.

Maximaal in te stellen temperatuur(Vereist)
Begrenzing van de maximaal in te stellen temperatuur, voorbeeld: zet u deze vast op 22 graden dan kan een eindgebruiker de verwarming niet hoger zetten dan 22 graden.

Tijdschakeling naar rust (15 graden)(Vereist)
De thermostaat schakelt automatisch terug naar 15 graden als gedurende een bepaalde periode geen beweging is gesignaleerd, hoe lang moet deze periode zijn

Vorststand(Vereist)
Heeft de thermostaat 24 uur lang geen beweging gedetecteerd dan zal deze naar een anti-vorst stand gaan van 10 graden, deze temperatuur word door ons niet gewijzigd en is ook de fabrieksstrandaard.
Indien de anti-vorst temperatuur gewijzigd word zal Pomper Totaal Installateur B.V. daar geen aansprakelijkheid voor nemen.

De installateur bepaald de planning om een collectief voordeel te kunnen waarborgen, bij verhuur bungalows kan het voorkomen dat deze vervangen worden op het moment dat er huurders in zitten.

BELANGRIJK!
De ICY thermostaat kan alleen bedraad worden aangesloten, indien er geen bedrading aanwezig is en deze nog aangelegd moet worden zal dit een meerprijs opleveren.


Vanaf nu is het mogelijk om thermostaten op afstand te kunnen bedienen.
De internet verbinding voor thermostaten worden op standby gezet als er langere tijd niemand in de bungalow aanwezig is geweest, waardoor deze op afstand niet te bedienen is.

Om dit wel mogelijk te maken, is het van belang dat onderstaand formulier correct ingevuld word zodat de verbinding naar de thermostaat constant open gezet kan worden.

 

Het Grote Zand - Thermostaat op afstand bedienen

Aanvraag formulier "Landgoed het Grote Zand" Thermostaat bediening op afstand
Naam(Vereist)
Het is belangrijk dat het bungalow nummer correspondeert met waad de thermostaat hangt, mochten deze gegevens niet kloppen dan zal de thermostaat ook niet functioneren.
Het MAC-adres ziet er als volgt uit 00:0C:6E:D2:11:E6 (Dit is een voorbeeld nummer, uw nummer zal wel andere cijfers en letters bevatten)
U vind het MAC-adres op de achterkant van de thermostaat of in het instellingen menu.


Offerte Aanvraag Verduurzaming HGZ

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Heeft u foto's van de situatie dan mag u deze hier toevoegen