Het Grote Zand – Verduurzaming

Het grote Zand – Portaal homepagina

Het Grote Zand - ICY Thermostaat

Aanvraag formulier ICY thermostaat
Naam(Vereist)
Indien u meerdere bungalows/chalets heeft kunt u hier ook meerdere huisnummers opgeven.In onderstaande opties kunt aangeven hoe u de thermostaat ingesteld wilt hebben.

Maximaal in te stellen temperatuur(Vereist)
Begrenzing van de maximaal in te stellen temperatuur, voorbeeld: zet u deze vast op 22 graden dan kan een eindgebruiker de verwarming niet hoger zetten dan 22 graden.
Tijdschakeling naar rust (15 graden)(Vereist)
De thermostaat schakelt automatisch terug naar 15 graden als gedurende een bepaalde periode geen beweging is gesignaleerd, hoe lang moet deze periode zijn
Vorststand(Vereist)
Heeft de thermostaat 24 uur lang geen beweging gedetecteerd dan zal deze naar een anti-vorst stand gaan van 10 graden, deze temperatuur word door ons niet gewijzigd en is ook de fabrieksstrandaard.
Indien de anti-vorst temperatuur gewijzigd word zal Pomper Totaal Installateur B.V. daar geen aansprakelijkheid voor nemen.

De installateur bepaald de planning om een collectief voordeel te kunnen waarborgen, bij verhuur bungalows kan het voorkomen dat deze vervangen worden op het moment dat er huurders in zitten.

BELANGRIJK!
De ICY thermostaat kan alleen bedraad worden aangesloten, indien er geen bedrading aanwezig is en deze nog aangelegd moet worden zal dit een meerprijs opleveren.